2 comentarii

Cui trebuie să mulţumim pentru trotuarele de lux din oraş?

După ce ne-am luat înjurături cât cuprinde de la suporterii edilului Tusac, care au considerat schimbarea trotuarelor bune din Mangalia drept o prioritate a urbei – faţă de restul oraşului, rămas plin de gropi şi fără trotuare – ne-am gândit sa lăudăm echipele care transpiră pentru a monta preţioasele dale din piatră si care, la iarna, vor fi cauza principala a caderilor pe gheata a cetatenilor. Nu mică ne-a fost mirarea când am observat la muncă, printre altele, o maşină care „trudea“, în urmă cu ma bine de doi ani, la refacerea asfaltului de prin staţiuni (foto 1: aprilie 2009, foto 2: septembrie 2011).

Nu prea avem noi pe cine să întrebăm, la primărie, despre societatea (sau societăţile) care se ocupă de reabilitarea trotuarelor din Mangalia, de aceea ne adresăm cititorilor noştri: cui trebuie să mulţumim pentru trotuarele de lux din oraş?

Anunțuri

2 comments on “Cui trebuie să mulţumim pentru trotuarele de lux din oraş?

  1. :)))) BIT?
    BITUMU lu tusac?? face cinste pentru oras? da de la el? iuupiiiii

  2. what is the problem? care trotuare de lux? bine ca se fac!!!chiar tb sa ne intereseze cine c u ce cum… bine ca se fac!! iar piatra aceea … din cate m-am calatorit prin tara asta, cam toti le prefera pt ca piatra poate fi scoasa, inlocuita atunci cand mai e nevoie de vreo lucrara la tevaraia de sub trotuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: