1 comentariu

Împăiați-vă iubiții, a doua seara la Muzeul Callatis

Muzeul de Arheologie Callatis Mangalia și Teatrul Thaliamar au organizat, în după-amiaza zilei de 22 septembrie, începând cu ora 18.00, la sediul muzeului callatian, o nouă seară culturală.

În deschidere, directorul Muzeului de Arheologie Callatis Mangalia, cercetător științific dr. Sorin Marcel Colesniuc, a făcut următoarele precizări: “O dată cu sfârșitul sezonului estival numărul vizitatorilor a scăzut, motiv pentru care am hotărât să reluăm seria activităților culturale. Prin urmare, în această seară vă prezentăm o piesă de teatru, momente de comedie și un recital muzical. Piesa de teatru se numește Împăiați-vă iubiții și a fost scrisă de Teodor Mazilu. Regia îi aparține d-nei Aura Mircea – Stuparu. Distribuția este următoarea: Ea – Georgiana Asaftei, El – Claudiu Budeanu. După piesa de teatru va urma un stand-up comedy cu: Iuliana Turonyi, Valentina Vlădescu și Cristian Dănilă, iar, în final, cantautorul Gabriel Tora va susține un recital muzical.

Prin organizarea acestor seri culturale, la muzeul callatian, dorim să oferim iubitorilor de teatru, muzică și comedie câteva momente de bucurie și relaxare, în acest spațiu deosebit. În aceeași măsură, dorim să promovăm patrimoniul istoric al Muzeului de Arheologie Callatis Mangalia. Participând la acest spectacol, dvs vedeți și noua expoziție permanentă a muzeului, dar și imagini cu singurul papirus din România, readus de la Moscova după 52 de ani.

Spectacolul se va desfășura și mâine seară, tot de la ora 18.00, și cine este interesat poate reveni pentru a vedea piesa într-o interpretare diferită, pentru că rolul personajului masculin va fi interpretat de Andrei Macovei, un tânar care a obținut mai multe premii pentru interpretare, în ultimii ani.”

 

Biletul de intrare este în valoare de 10 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari – 7,5 lei.

Anunțuri

One comment on “Împăiați-vă iubiții, a doua seara la Muzeul Callatis

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: