Lasă un comentariu

Premiera Editia de Sud: Taranistii mangalioti nu au reusit sa dea afara Protoieria

Taranistii mangalioti nu au reusit sa revina in sediul pe care il detin in mod legal. Executorul judecatoresc, sosit cu o intarziere de o ora, a decis sa se deplaseze la primarie si sa nu mai revina de acolo. Situatia a fost lamurita de liderul PNTCD, Tudorel Chesoi.

„Am fost impreuna cu executorul judecatoresc la primarie, pentru ca angajatii acestei institutii nu s-au obosit sa aduca documentele necesare.  La primarie ni s-a aratat o hotarare de consiliu, din 2010, prin care consilierii au aprobat ca Protoieria sa ramana in spatiul nostru pana cand isi va gasi un alt sediuu. Noi vom apela la avocatii nostri si vom continua sa ne cerem dreptul definitiv si irevocabil in instanta“, a declarat Tudorel Chesoi, liderul PNTCD Constanta.

 Taranistii mai spun ca executorul judecatoresc nu „si-a facut datoria pentru ca ii e frica ca la anul vine la putere PSD“. Totodata, taranistii afirma ca, in continuare, Protoieria Mangalia nu are niciun document oficial prin care sa ramana in sediul cu pricina. In timp ce asteptau revenirea „delegatiei” plecata la primarie, taranistii au fost apostrofati de „colegii” de cladire, batranii de la Clubul pensionarilor, care le-au urat sa „se duca dupa Diaconescu”, conflictul stingandu-se dupa circa cinci minute.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: