Lasă un comentariu

“Viitor European – Calificare!”

Proiectul “Viitor European – Calificare!” susținut de Fundația Magdalena Deijs și cofinanțat din FSE prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 își propune ca obiectiv general facilitarea accesului pe piața muncii a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă precum și a șomerilor, prin includerea acestora în programe de formare profesională adecvate, accesibile și cu reale valențe ocupaționale.

                În scopul îndeplinirii obiectivelor propuse Fundația Magdalena Deijs a finalizat programul de calificare OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE ȘI PRELUCRARE DATE prin susținerea examenului de absolvire în data de 29 Octombrie 2011. În urma susținerii examenului toți cei 20 de participanți au obținut certificate de calificare eliberate de CNFPA și recunoscute de MMFPS și METCS.

                În perioada Noiembrie – Ianuarie Fundația Magdalena Deijs va organiza două programe de perfecționare pentru studii superioare (Manager de Proiect si Expert Achiziții Publice) și două programe de inițiere pentru minim învățământ obligatoriu (Introducere în Utilizarea Calculatorului și Introducere în Limba Engleză).

                Toate programele de formare profesională organizate de Fundația Mgadalena Deijs se adresează șomerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și sunt gratuite.

Coordonator Informare și Publicitate,

Valentin Ștefan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: