Lasă un comentariu

Bursă de studii pentru o elevă cu dificultăți financiare

Filiala Oriflame Mangalia, coordonată de către Veronica Cara se implică în mai multe acțiuni cu caracter cultural educativ și social. Astfel, prin intermediul Fundației Oriflame România, o elevă foarte bună din Mangalia, dar care se confruntă cu lipsa mijloacelor materiale, primește o bursă care o va ajuta să studieze în continuare. ”Este vorba despre Andreea Chiș, elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic ”Callatis”. Fetița, împreună cu alți doi copii au depus dosare la fundație în vederea obținerii unui sprijin financiar. În final, a fost acceptat cazul Andreei care are o poveste foarte tristă. Când avea vârsta de 7 ani, fetița și-a pierdut tatăl, acesta fiind marinar care a decedat în străinătate, pe vas. De atunci, Andreea locuiește cu mama și sora mai mică, venitul lor fiind foarte redus. Dosarul pe care l-a depus la noui a fost acceptat, astfel că de acum și până la finalizarea studiilor superioare, eleva va primi bai pe care îî va folosi pentru studiu și deplasarea la diverse olimpiade județene și naționale. Rezultatele la învățătură și la competții ale Andreei sunt foarte bune, astfel că situația ei școlară și cea familială au fost hotărâtoare în luarea deciziei de a o ajuta” a declarat Veronica Cara.

În această perioadă, filiala Mangalia Oriflame asigură premiile la Balurile Bobocilor organizate de Colegiul Economic, Liceul Teoretic ”Callatis” Mangalia, precum și la Liceul ”Carmen Sylva” din Eforie Nord.

O altă acțiune care a fost susținută, personal, de Veronica Cara s-a derulat sub genericul ”Vreau și eu la școală!”. ”Din fonduri proprii și mici donații, am oferit unui număr de 16 copii cu posibilități reduse rechizite, genți, cărți și culegeri, astfel să poată merge la școală în condiții optime, asemeni colegilor lor. Este o acțiune pe care o desfășor de trei ani și pe care o voi continua de Sf. Nicolae” a mai spus Veronica Cara.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: