1 comentariu

PC-ul scoate oamenii in strada. Minca: „Toata situatia cu incalzirea de la Mangalia este o manarie a lui Tusac”

Partidul Conservator a atacat problema incalzirii din localitate si, in ciuda aliantei pe care formatiunea o are, la nivel national, cu PSD-ul primarului Tusac, PC Mangalia va organiza un miting de protest pe marginea problemei incalzirii din municipiu. Acesta va avea loc marti, 22 noiembrie, intre orele 17.00-18.00, adica exact in momentele in care „cei zece“ alesi ai primarului Tusac (care va fi si el in primarie, in sala de sedinte, la ora respectiva)  se intrunesc in sedinta ordinara, alaturi de consilierii opozitiei edilului.

„Mitingul este initiativa noastra, a PC-ului, parca am ghicit ca lucrurile nu se vor opri numai la furnizarea celor patru ore de caldura si ca se va ajunge la sistarea acesteia (in cursul zilei de astazi, Callatis Thermul a sistat furnizarea caldurii, motivand debitele mari ale populatiei (n.r.)“, a declarat, pentru „Editia de Sud“ liderul PC Constanta, Ion Minca. „Am depus toate documentele necesare ca mitingul sa fie aprobat fara probleme. Un lucru este cert: toata situatia cu incalzirea de la Mangalia este o manarie a lui Tusac, toata lumea stie ca societatea de termoficare este a lui. De fapt, primarul este cel care nu doreste sa dea caldura in oras, ca sa se plateasca ulterior penalitati de la primarie. Daca populatia sufera de frig, va veni intr-un numar mare la protestul de marti, daca nu, inseamna ca cetateanii Mangaliei vor sa inghete in continuare in locuinte si sa il lase pe Tusac sa isi faca mendrele“.

Anunțuri

One comment on “PC-ul scoate oamenii in strada. Minca: „Toata situatia cu incalzirea de la Mangalia este o manarie a lui Tusac”

  1. Domnul Minca scapati-ne de tigan!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: