Lasă un comentariu

Conferinţa Judeţeană a UNPR Constanţa

Sala de conferinţe a Complexului „Doina“ din Neptun a găzduit vineri, 2 decembrie, Conferinţa Judeţeană a UNPR Constanţa. Pe ordinea de zi s-au aflat rapoartele activităţilor politice ale Organizaţiei UNPR Constanţa, celei de Femei şi Tineret, alături de luări de cuvânt ale membrilor, dar şi invitaţilor conferinţei.

În sală s-au aflat George Lipoveanu, preşedintele UNPR Constanţa, Roxana Almăşan, preşedintele Organizaţiei de Femei, Izabela Bogasiu, preşedintele Organizaţiei de Tineret, senatorul Sorin Serioja Chivu, Valeriu Ene, preşedintele Organizaţiei Municipale Constanţa, Ciprian Juncu, preşedintele Organizaţiei Mangalia a UNPR. Printre invitaţi s-au numărat deputatul Zanfir Iorguş, consilierul local Paul Foleanu, preşedintele UNPR Tuzla, Marian Sărăcilă, Gheorghe Donţu, preşedintele PER Constanţa. Aflat în mijlocul UNPR-iştilor, pe care îi consideră prieteni, deputatul Iorguş a declarat că „împreună cu aceştia, persoane cu experienţă politică, vom putea să redăm Constanţei şi, mai ales Mangaliei, liniştea, respectul reciproc pe care le-am pierdut în ultimul timp“.

De la înfiinţare, UNPR Constanţa se poate lăuda cu înfiinţarea de organizaţii locale în circa 65% dintre localităţile judeţului, cu 2.800 de membri activi, alături de o serie de acţiuni sociale, culturale şi educative: întâlniri cu pensionarii militari, acţiuni de într-ajutorare a persoanelor nevoiaşe, activităţi de curăţenie şi ecologizare, popularizarea „Coşului solidarităţii“, ce vine în sprijinul persoanelor cu pensii mai mici decât salariul mediu net pe economie, precum şi organizarea celei de a II-a ediţii a Şcolii de Vară a UNPR, ce a avut loc la Mangalia şi la care invitat special a fost Traian Băsescu.

Pe viitor, uneperiştii constănţeni îşi propun o serie de programe pe termen lung: „Solidaritatea Socială“, „Discriminarea, un pas înapoi“, „O românie mai curată“, „UNPR, alături de cetăţeni“, „Elevii de azi, profesioniştii de mâine“. Organizaţia de Tineret a anunţat, cu această ocazie, înfiinţarea primei organizaţii de elevi a UNPR, la nivel de judeţ.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: