Lasă un comentariu

Palaz despre situatia de la Mangalia: „Le voi face plângeri penale până la stă limba plută. Cetateanul Tusac sa stea acasa pana pe 19 ianuarie!”

Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a declarat că „Nu s-a obţinut suspendarea ordinului prefectului, aşa cum s-a spus, ci s dosarului de fond de la Constanţa, până la soluţionarea cererii de strămutare, care e pe 19 ianuarie. Prin urmare, ordinul prefectului este în vigoare, iar cetăţeanul Tusac trebuie să stea acasă până la soluţionarea dosarului“. Cu această ocazie, prefectul i-a mulţumit, public, avocatului lui Tusac, Marius Mocanu, care „în asentimentul meu, a solicitat instanţei suspendarea DOSARULUI, nu a ordinului prefectului, la fel cum am făcut şi eu, până la soluţionarea dosarului privind raportul ANI. Asta a cerut avocatul lui, Mocanu, ce sa îi fac eu…? M-a ajutat foarte tare poziţia domnului avocat“.

În privinţa hotărârii de consiliu, care ar fi trebuit să ajungă deja în mâinile lui, prin care Sorin Andrei era votat viceprimar, Palaz a spus că aleşii locali nu i-au comunicat această decizie, deşi termenul este la final. Cât despre cine este primar al urbei, Palaz susţine că, legal, Mincă ar fi trebuie să îşi ia funcţia în primire de aproape două săptămâni: „Nu pot intra cu mascaţii în primărie, nu e normal, autorităţile statului trebuie să îşi facă datoria. Poliţia face deja cercetări în privinţa lui Filimon, pentru că s-a opus intrării lui Mincă în primărie, fiind vorba despre abuz în serviciu în formă continuată, iar Daniel Vlădescu are plângeri penale. Le voi face plângeri penale până la stă limba plută. Nu voi folosi forţa, nu am competenţa în acest sens“.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: