Lasă un comentariu

Alianta USL la Mangalia: Minca (PC) il face „hot” pe Tusac, fostul primar PSD spune ca termenul este un sinonim pentru „prieten”

Alianta USL de la Mangalia este una cu adevarat atipica, asa cum, de altfel, este intreaga atmosfera din urbea de la malul marii. Dupa scandaluri interminabile, ce au loc de mai bine de trei ani incoace, ce au inceput cu interzicerea accesului in primarie a unei parti a consilierilor locali, in 2008, dizolvarea Consiliului Local in 2009, suspendarea lui Tusac in acelasi an, schimbarea viceprimarilor ca pe sosete etc, alianta USL de la Mangalia dovedeste ca este tot una nefunctionala. Daca PSD ramane constant in a-si juca pe degete partenerii politici, iar liberalii par cei mai impaciuitori, fiind de acord sa uite toate umilintele din partea aliatilor „rosii”, PC-ul refuza, cu obstinatie, sa cada la pace. Liderul PC Constanta, Ion Minca, pare cel mai suparat pe Tusac si pe liberali, acesta aruncandu-le, cu generozitate, ori de cate ori i se ofera ocazia, invectivele cele mai nastrusnice.

Chiar astazi, in incercarea sa de a intra in primarie, Minca i-a sapunit zdravan si „fara numar” pe partenerii sau de USL, incepand cu Mihai Claudiu Tusac si terminand cu Sorin Andrei sau Constantin Filimon. La randu-i, Tusac, care se pare ca, in adancul sufletului, si-l doreste drept viceprimar tot pe Filimon (despre care spune, cu bucurie, ca este sigur ca va castiga procesul de repunere pe functie), l-a numit pe Minca un om cu „vocabular mai restrans”, pentru care cuvantul „hot” (cu care Minca il gratulase) inseamna „prieten”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: