5 comentarii

O parte din asociatiile din Mangalia, din nou fara pic de caldura

Mai multe asociatii din Mangalia au ramas, din nou, fara caldura. Dispeceratul „Callatis Therm” spune ca motivul sistarii agentului termic se datoreaza lipsei de combustibil si ca se spera remedierea situatiei in cursul zilei de maine. Restul asociatiilor au un program de cateva ore de furnizare a agentului termic, in cursul serii.

Anunțuri

5 comments on “O parte din asociatiile din Mangalia, din nou fara pic de caldura

  1. N-avem caldura, n-avem apa (nici rece, nici calda). Tusac si-a propus sa ne extermine!

  2. Nu avem apa pentru ca se lucreaza, daca RAJA nu a lipit afisul in geam sau l-au scos altii ori nu stiti sa cititi… cine e vinovat?! Apa a fost oprita pentru ca se lucreaza undeva in stil mare, iar caldura nu avem pentru ca primar nu mai avem si ce interes ar avea sa mai mearga sa se umileasca pentru noi la Rompetrol sa cerseasca combustibil pe datorie, cand noi il injuram pe toate partile! Asadar, sa ne dea Minca caldura, ca tot se lauda ca o s-o aranjeze el? de ce nu areanjeaza?! Chiar daca nu a intrat in Primarie sa alerge, sa caute combustibilm, sa discute cu Callatis Tjerm//./.. nu a facut nimic din toatea acestea, el doar da fuguta la Bucuresti sa se planga lui Voiculescu, tata-mare!Pentru ca nu-l intereseaza starea populatiei, decat din gura, adevaratul scop al lui e altul. Ghici!

  3. Sa te trimita pe tine la origini si de asemenea si pe Tusac al tau, saracu, care s-a ” milogit la Rompetrol” pentru combustibil, dupa ce a furat tot ce se poate fura. N-a fost mare inginerie ghicitoarea, dupa cum vezi!

  4. Mangalioti suparati inca nu pricepeti ca santeti infestati de vinituri politice pripasite la voi.Luati la mana functiile din oras si veti vedea ca nici unul nu este mangaliot la obarsie… de la dmhi pana la apele romane ,primarie si spitale.Toate luazele sau perindat la conducere si vor continua dac nu faceti o revolutie…

    • Hmm ❗ ❗
      Ce ţi-a ieşit la scris nu seamănă cu ce ai vrut să spui, dar se iartă… dacă tragi tu concluzia aia tare să mă dumiresc sau să-mi iei vălul de pe ochi :idea:…da aşa să fie deştept zis 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: