2 comentarii

Fascinant: Tusac il da in judecata pe Palaz in fiecare zi! Tusac in urma cu cateva zile: „Eu nu zgarii la usa primariei!”

Cat despre celelalte termene si judecati … poate ne luminati dumneavoastra ce e cu atatea dosare inaintate parca in disperare de fostul primar.  Ca tot vorbea domnul fost primar despre zgariatul la usa primariei, acuzandu-l pe Ion Minca de atare „practici”.

 A, si mai zicea ceva despre increderea pe care o are in judecatorii din Romania. Poate ne explica de ce nu ii lasa sa se pronunte in dosarul domniei sale, in loc sa puna la treaba toate completele de judecata din Constanta. Sau e imperios necesar sa se „roteasca” aceste complete?

Anunțuri

2 comments on “Fascinant: Tusac il da in judecata pe Palaz in fiecare zi! Tusac in urma cu cateva zile: „Eu nu zgarii la usa primariei!”

  1. La pastele cailor. Atunci sa se judece suspendarea. Cat despre celelalte fraude, cat mai repede. Ca sunt o groaza. Ma intreb cand se va implica administratia centrala in solutionarea problemelor Mangaliei?? Vad ca ne-au uitat toti, am ramas pe mainile borfasilor.

  2. Aşa păţeşte omul când are agarici pe lângă el şi îl consiliază prost, fără să ţină cont de competenţele instanţelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: