Un comentariu

S-a inaugurat baza sportiva a Colegiului Economic

În cursul zilei de vineri, 23 decembrie, la Mangalia a avut loc ceremonia de inaugurare a unei noi investiţii realizate cu sprijinul Guvernului României, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Este vorba despre finalizarea modernizării bazei sportive a Colegiului Economic Mangalia, un eveniment la care au participat deputatul Zanfir Iorguş – cel care a şi făcut lobby pentru alocarea fondurilor pentru lucrările de reabilitare – prefectul judeţului, Claudiu Iorga Palaz, Inspectorul Şcolar General Aliss Andreescu, consilierul local Paul Foleanu, directorul unităţii de învăţământ beneficiare a lucrărilor de reabilitare, prof. Adrian Vărgatu, alături de directori ai majorităţii şcolilor şi liceelor din Mangalia.

Lucrările de la Colegiul Economic Mangalia au constat în amenajarea unui covor asfaltic şi a gazonului artificial, alături de montarea instalaţiei de nocturnă a bazei sportive, dar şi de reabilitarea faţadei unităţii şcolare.

Cu această ocazie, deputatul Zanfir Iorguş a declarat cadrelor didactice şi elevilor prezenţi în curtea liceului că, pentru 2012, speră ca administraţia publică locală să repună învăţământul pe lista sa de priorităţi. Totodată, deputatul Iorguş le-a urat tuturor un „Crăciun Fericit!“ şi un An Nou cu sănătate.

Reclame

One comment on “S-a inaugurat baza sportiva a Colegiului Economic

  1. primaria si tusac da bani la scoli numai ptr maganu si buzunarele lor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: