3 comentarii

Viata de dupa Tusac… fara camere video, fara cartele, toti cetatenii intra in primarie fara discriminare

Ion Minca spune ca, printre primele masuri luate in primarie (la fel ca si in primul sau mandat de primar interimar din 2009), se numara orientarea catre tavane a camerelor video (care erau „ochiul si timpanul” fostei administratii), eliminarea cartelelor de acces la etajul intai al primariei, precum si „deblocarea a tot ce a fost blocat in timpul lui Tusac, incapand cu banalele hartii pe care primaria este obligata sa le rezolve pentru cetateni, dar care erau intepenite prin birourile apropiatilor fostului primar”. 

In plus, spune Minca, cetatenii pot solicita audiente la orice ora si pot intra liber in institutia primariei.

Firma de paza din primarie nu avea contract obtinut in urma unei licitatii

In ceea ce priveste controalele institutiilor publice constantene, la ora actuala, in primarie, se afla Corpul de Control al Prefecturii si specialistii Inspectoratului Judetean in Constructii. Prefectul Claudiu Palaz spune ca inspectorii Prefecturii sunt oameni bine pregatiti care au si sesizat o serie de nereguli, una dintre acestea fiind faptul ca firma ce asigura paza Primariei Mangalia avea un contract obtinut fara licitatie, care expirase din decembrie anul trecut. acestia au fost scosi din primarie. „La Mangalia abia acum intra in normal lucrurile, pana acum au fost anormale“, a declarat Palaz. In plus, prefectul a spus ca ii va „cauta” de boala pe toti cei aflati in concedii medicale, urmand sa se intereseze pana si la unitatile medicale daca a fost vorba de „suferinte” inchipuite. Toti cei prinsi cu mata-n sac vor avea plangeri penale.

Daca la ora actuala in „focurile” controalelor se afla Serviciul Urbanism, saptamana viitoare urmeaza ca primaria sa fie calcata de o noua serie de controale, de data aceasta vizand latura „sociala” a institutiei.

Anunțuri

3 comments on “Viata de dupa Tusac… fara camere video, fara cartele, toti cetatenii intra in primarie fara discriminare

  1. Doamne ajuta ! Nu spunem ,,hop! pana nu sarim groapa ! Fiecare sosit in primarie a adus cate ceva ,,normal” Unul a pus usa de la primar pe cladire,,,apoi camere,garzi,filtre numai de ajuns la primar nu puteai.Acum ,pentruca este doar interimat, sa fie intr-un ceas bun si sa vedem normalitate si firesc !!!

  2. Orice minune tine trei zile!

  3. mai e pana la normalitate,asta e un prim pas….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: