3 comentarii

Premiera „Editia de Sud”: Filimon a primit stampilele primariei de la Minca

Noul viceprimar al Mangaliei, Constantin Filimon, primeste, chiar in aceste momente, stampilele Primariei Mangalia de la predecesorului sau, Ion Minca. Despre situatia din primarie, Constantantin Filimon a declarat, pentru „Editia de Sud”: „In acest moment pot spune ca lucrurile se afla intr-o normalitate deplina. Chiar la aceasta ora, in biroul meu se afla ex-viceprimarul Ion Minca, care, in mod civilizat, imi preda stampilele si documentele oficiale ale Primariei Mangalia. Pentru astazi, la ora 13.00, am lansat o invitatie tuturor consilierilor locali, de la toate formatiunile politice, pentru a dezbate mai multe aspecte ale administratiei publice locale. In primul rand, consider prioritara rezolvarea problemei privind furnizarea agentului termic in regim non-stop catre populatie. In al doilea rand vom dezbate bugetul pe 2012, iar in al treilea rand vom discuta despre incheierea unei intelegeri intre toate partidele care au reprezentanti in Consiliul Local, in vederea deblocarii activitatii publice locale, in sensul incetarii discutiilor aprinse si a scandalurilor politice“. Filimon mai spune ca, saptamana aceasta va convoca o sedinta extraordinara.

Alte noutati aduse de administratia Filimon sunt numirea lui Dan Georgescu in functia de consilier personal, in timp ce Daniel Vladescu redevine secretarul CL.

Anunțuri

3 comments on “Premiera „Editia de Sud”: Filimon a primit stampilele primariei de la Minca

  1. e clar iar o clona de a lui Tusac ne-a preluat…vai de capul nostru…de azi cred ca apare iar MTC-ul in fata primariei…

  2. Filimon daca rezolvi caldura esti tare ………..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: