2 comentarii

Minca se asteapta ca Filimon sa il inlocuiasca in consiliu: „Credeam ca e om civilizat, dar a spart usa si a luat stampilele primariei”

Ion Minca spune ca, deocamdata, se mai gandeste daca va trece la UNPR sau daca va alege o alta formatiune, dupa excluderea sa din randurile PC. Fostul lider al PC Constanta spune ca nu a avut nicio discutie cu presedintii de OSV-uri din judet, pentru ca „nu doreste sa destabilizeze filiala, la care a muncit cinci ani“: „Vreau sa demonstrez ca am caracter, ca nu las noroi in urma mea“, ne-a spus Minca. La Mangalia va ramane „in picioare“ echipa lui Vasile Olan.

In ceea ce priveste inlocuirea sa din Consiliul Local Mangalia, Ion Minca se asteapta sa se ceara, de catre Constantin Filimon, inlocuirea sa, asta desi, pana la ora actuala, cei doi PDL-isti care si-au pierdut, de asemenea sprijinul partidului nu au fost schimbati cu supleanti si nici liberalii nu s-au ales cu cel de-al patrulea consiler local: „Credeam ca pot avea, totusi, un dialog cu Filimon. Luni urma sa ii predau stampilele si hartiile oficiale, fara scandal si in mod civilizat. A preferat sa vina pe furis la primarie si sa inlocuiasca butucul usii camerei in care se aflau stampilele si hartiile oficiale, pe care si le-a insusit ilegal, drept pentru care i-am facut plangere penala“.

Mai mult, spune Minca, o alta ilegalitate ar fi aceea ca, prin dispozitia lui Filimon, a fost numit in functia de secretar al primariei Daniel Vladescu si abia apoi s-a tinut sedinta de consiliu prin care Filimon era ales viceprimar. „In ce calitate l-a numit pe Vladescu secretar, daca abia ulterior a fost ales viceprimar?“ conchide Minca.

Anunțuri

2 comments on “Minca se asteapta ca Filimon sa il inlocuiasca in consiliu: „Credeam ca e om civilizat, dar a spart usa si a luat stampilele primariei”

  1. A facut si el ce a invatat de la tine! Tu cum ai spart usile? El a fost mai civilizat: doar a schimbat butucul! Ce mai insisti, domnu Minca, toata lumea si-a dat seama ca ai actionat in favoarea anumitor persoane si esti schimbator precum cameleonul! Nici cu Filimon nu mi-e rusine, dar a avut de unde invata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: