1 comentariu

Callatis Therm promite caldura de la noapte. Consilierii promit modificarea pretului gigacaloriei de maine dimineata

Misterul care invaluia lipsa caldurii din apartamente, in ciuda protocolului incheiat intre Consiliul Local Mangalia si „Callatis  Therm”a fost lamurit. Se pare ca, dintr-o eroare sa-i zicem omeneasca, firma nu ar fi livrat banii catre Petromidia, acestia ajungand intr-un alt cont. Eroarea se pare ca a fost remediata, iar catre miezul noptii cisternele cu combustibil vor ajunge la centralele din oras, care vor furniza imediat caldura. In zilele urmatoare vor fi achitati si restul de bani ce ar asigura caldura la Mangalia pentru circa trei saptamani, urmand ca, in continuare, primaria sa achite si alte sume pentru energia termica, pe masura incasarilor la bugetul local.

Cum firma furnizoare de agent termic nu si-a facut datoria, se pare ca acest lucru i-a determinat pe alesii locali, reuniti in sedinta in cursul acestei seri, sa renunte la votul modificarii pretului gigacaloriei, urmand ca, in cazul in care „Callatis Therm”se va tine de cuvant si va furniza la noapte caldura, maine, la orele 10.00, sa aiba loc o sedinta de indata in care sa se aprobe modificarile dorite ale pretului gigacaloriei.

Anunțuri

One comment on “Callatis Therm promite caldura de la noapte. Consilierii promit modificarea pretului gigacaloriei de maine dimineata

  1. Suntem atat de prosti, eroare omeneasca, dar poate raman inzapezite acum masinile cu combustibil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: