3 comentarii

PSD Mangalia se „leapada” de Filimon si plange de mila „locuintelor ieftine”, pe care le vede deja … zgarie nori!

PSD Mangalia a remis un comunicat de presa in care isi infiereaza unul dintre cei mai aprigi sustinatori in Consiliul Local, Constantin Filimon! Cum s-a produs ruptura dintre PSD Mangalia si consilierul local care isi aratase „intreaga sustinere” in urma cu cateva luni, moment in care a si fost ales viceprimar cu votul PSD-ului, nu ne putem explica. Cert este ca formatiunea (despre care se auzea prin targ ca l-ar avea drept candidat la primarie chiar pe Filimon, fostul primar, Mihai Claudiu Tusac fiind la un nivel extrem de „jos” in sondaje) s-a lepadat complet de Filimon, acesta fiind vazut drept un sustinator al „celeilalte tabere”.

Ce se arata in comunicatul PSD? „Prin protocolul semnat luni de viceprimarul Constantin Filimon tot bugetul local pe 2012 va fi virat in conturile Callatis Therm SA pentru doar 12 ore de caldura pe zi si acelea nesigure. Se accepta toate conditiile puse de reprezentantii Callatis Therm si nu se impune nimic! Primaria are numeroase obligatii financiare si nu ni se ofera decat 12 ore de caldura pe zi! De unde vom lua aceste sume la date exacte, asa cum solicita Callatis Therm? Noi nu avem nicio certitudine ca banii vor fi in cont la datele precizate! Bugetul municipiului Mangalia pe anul 2012 este aproape in totalitate virat catre Callatis Therm SA, abia de mai raman bani pentru salarii! Toate facturile aferente anului 2012  urmand a fi platite in maxim 15 zile! Dar iluminatul stradal, curatenia de primavara, pregatirile pentru sezonul estival, irigatiile spatiilor verzi, sumele necesare pentru derularea celorlalte proiecte, toate acestea raman blocate! Orasul va fi pustiu! Viceprimarul si-a depasit atributiile semnand in numele Consiliului Local acest document! El nu poate obliga Consiliul Local sa voteze hotararile de marire a pretului gigacaloriei, asa cum se prevede in Protocol! Daca se vor vota cele trei hotarari prin care se va mari pretul gigacaloriei se vor recunoaste niste datorii inexistente, datorii ale bugetului de stat nu ale bugetului local!”

In continuare, comunicatul ne spune ca PSD-ul ar cam fi de acord cu incalzirea populatiei, dar asta numai daca sunt bani pentru… proiectele demarate de Tusac (anveloparea blocurilor, reabilitarea trotuarelor, modernizarea iluminatului public, locuintele sociale si locuintele pentru tineri). Adica aveti liber sa inghetati in case, atat timp cat avem locuinte sociale si cele „ieftine pentru tineri” despre care PSD-ul spune ca au …. DOUA ETAJE deja construite! (le atasam celor care au emis gogomania si o poza in care le dam posibilitatea sa ne arate macar fundatia acestor locuinte).

Le mai reamintim celor care au conceput comunicatul si de un articol aparut in urma cu doua zile in „Editia de Sud” si la care le facem trimitere mai jos, pentru a-si aminti cam care sunt datoriile lasate de administratia Tusac (si confirmate, prin semnatura de directorul economic al primariei, Florea Popa) pentru anvelopari, reabilitari, locuinte sociale …. Demarate, dar nu platite si care au creat „gauri” de zeci de miliarde in bugetul local.

http://www.editiadesud.ro/?p=1641

Anunțuri

3 comments on “PSD Mangalia se „leapada” de Filimon si plange de mila „locuintelor ieftine”, pe care le vede deja … zgarie nori!

  1. pai normal ,pentru PSD e mai usor sa lase locuitorii in frig decat sa vada unde a tocat al lor drag primar banii primariei. bine macar ca au vazut si ei opinia populatiei in privinta functiei de primar a lui Tusac.duca-se dracului o data ca el a saracit orasul in halul asta

  2. din pacate, vor mai trece multi ani pana se vor vindeca ranile sociale,economice, politice pe care le-a creat veneticul asta, nici macar el nu stie cat rau a facut orasului, pentru ca de fapt habar nu are ce ar fi trebuit sa faca ca sa fie bine…..

  3. Părerea mea ❗ Zic să fim ceva mai prudenţi şi să nu lăm de bună „biciuiala” dintre ei. Îl ştiu pe Bebe … şi ştiu că are momente când îi sare ţigla de pe ştreaşină, dar…nu dă el cu piciorul chiar aşa uşor la tovărăşia din ultimii doi-trei ani !
    Ce ziceţi dacă i-am suspecta chiar de un aranjament ipocrit care să semene a sămănţă de scandal, iar pe altă parte să-şi culeagă roadele din alocările viitoare de bani pe proiecte care trebuie oricum terminate…că n-or lăsa oraşul în fundătura în care se află !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: