2 comentarii

Consilierii PSD si PNL au absentat de la sedinta de consiliu. Foleanu: „Miza absentei lor, functia de viceprimar?”

De o importanta cruciala pentru un oras inghetat, sedinta Consiliului Local Mangalia, programata, pentru ora 17.00, nu a a mai avut loc. Motivul, membrii PSD si PNL au lipsit de la intilnire, avind, probabil, alte treburi importante decit aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012, respectiv ajustarea tarifului gigacaloriei la pretul de 350 lei.

„Se dovedeste, inca o data, ca pentru pesedisti si liberali, mai uniti ca niciodata, problema caldurii la Mangalia nu are nicio importanta. Coaliția USL, cu exceptia presedintelui PC Mangalia, Vasile Olan a dat dovada de iresponsabilitate. Cred ca la cele -14 grade Celsius de afară, membrilor USL nu le mai functioneaza logica. Acestia, împreuna cu primarul demis, Tusac, au stat, astazi, toata ziua, prin circiumi, facind planuri pentru a obtine functii. Discutiile purtate de acestia prin bodegi au ajuns la urechile noastre, astfel ca membrii USL si-ar fi dorit ca viceprimarul Filimon sa fie schimbat cu Sorin Andrei. Orasul sta in frig, si, mai mult decit atit, peste trei-patru zile, Callatis Therm va sista, din nou, caldura. Membrii USL aleargă doar după functii. Este cautata functia de viceprimar, care, ce sa intelegem, creeaza anumite avantaje materiale, cum ar fi terenuri, contracte grase cu Primaria si altele pe care nu le cunoastem? Mangalia, din pacate, a ajuns de batjocura întregii Romanii, iar primarii se schimba de la o zi la alta, precum sosetele murdare ale lui Tusac”, a declarat consilierul PDL, Paul Foleanu.

Anunțuri

2 comments on “Consilierii PSD si PNL au absentat de la sedinta de consiliu. Foleanu: „Miza absentei lor, functia de viceprimar?”

  1. […] Dar să citim şi alte păreri:Consilierii PSD si PNL au absentat de la sedinta de consiliu: “Miza absentei lor, functia de vicep… […]

  2. penelistii tradeaza cetatenii pentru ca vor iar la cascaval si daca nu ii pupa talpile lui tusac nu ii trece ala pe lista usl.e clar ca vaca pe camp.sa va ia dracu pe toti ca ne-ati lasat in firg.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: