1 comentariu

Filimon propune utilizarea celor 1,5 milioane de lei pentru majorarea capitalului social al „Callatis Therm”. Consilierii au sedinta de indata azi, la 18.00

Intalnirea dintre prefectul Constantei, Claudiu Palaz si consilierii locali ai Mangaliei, alaturi de reprezentanti ai „Callatis Therm” s-a incheiat in urma cu cateva minute. Printre problemele punctate de cei prezenti la Prefectura se numara aprobarea bugetului local al Mangaliei, pretul de 350 de lei gigacalorie pentru populatie, alaturi de cel de 545 lei (fara TVA) cel de productie. In plus, Constantin Filimon a declarat ca doreste aprobarea unui proiect de hotarare privind majorarea capitalului societatii „Callatis Therm” proportional cu actiunile detinute de actionariat. Cu alte cuvinte, cele 1,5 milione de lei ar urma, in viziunea viceprimarului de Mangalia, sa „acopere” majorarea capitalul social al „Callatis Therm” cu cele 12,2% ale Consiliului Local Mangalia. Ceilalti actionari ar urma sa aloce, la randul lor, sume de bani proportional cu procentele pe care le detin la „Callatis Therm”.

Nu se stie insa, ce garantii ar putea cere Constantin Filimon actionarilor principali ai „Callatis Therm” (ce detin 66% din actiuni), din moment ce acestia nu si-a respectat, pana la ora actuala, semnatura din protocolul semnat cu acelasi viceprimar al Mangaliei.

Anunțuri

One comment on “Filimon propune utilizarea celor 1,5 milioane de lei pentru majorarea capitalului social al „Callatis Therm”. Consilierii au sedinta de indata azi, la 18.00

  1. care-i faza? vrea filimon sa-i imbogateasca pe tusac si nikitas mai mult decat pana acum? sau mai vrea un drum la dna?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: