6 comentarii

Premiera „Editia de Sud” – Foleanu a avut dreptate: s-a oprit caldura la Mangalia!

Motivul oficial, pe care l-am aflat de la dispeceratul „Callatis Therm” este acela ca „nu mai e combustibil”, ca nu se stie cand se va mai primi CLU, dar ca in noaptea aceasta „in nici un caz”. Deci, intr-o noapte „ca aceasta”, cu cod portocaliu de furtuna si galben de ger, firma de termoficare va lasa Mangalia in frig total!

Motivele neoficiale, nu putem decat sa le preluam din spusele consilierului Paul Foleanu, care in sedinta de consiliu ce a avut loc astazi a declarat ca „trag un semnal de alarma ca prin neaprobarea pretului de productie al gigacaloriei, la nivelul hotararilor judecatoresti pe care Callatis Therm le are, vor fi in imposibilitatea de a furniza agent termic! Nu vom avea caldura in oras!”

Reclame

6 comments on “Premiera „Editia de Sud” – Foleanu a avut dreptate: s-a oprit caldura la Mangalia!

 1. ei, hai sa fim seriosi. n ustiu daca voi chiar ati avut caldura azi, dar la mine-n bloc caloriferele au fost un pic caldute, cat sa nu crape tevile de frig. asa ca mai bine lipsa, p tr ca orium imi uruie caloriferul electric

 2. foleanu stie cel mai bine deoarece reprezinta interesele c&c management in consiliul local !

  cati bani ti-a promis nikitas paule ?!

  • Dane,
   Părerea mea personală ! Astăzi s-a stabilit cum nu se poate mai prost preţul la giga !
   Să mă explic: citirea aparatelor se face pe 27 ale lunii. Deci populaţia va plăti 461,97 lei pentru 13 zile( 27ian -08 feb), urmând ca pentru restul zilelor să plătească 350 lei pentru un giga.
   Dar…şi aci e tare. S-au anulat ajutoarele:!: Dacă s-au anulat, înseamnă că pentru acele 13 zile nu v-a primi nici un ajutor. Deci coroborat datele din teren „ce nu i se mai dă” „cu ce i se dă” pe luna februarie, mioriticii sunt păcăliţi bine…de fapt nu primesc nimic, cum nici amu căldură .
   I se dă cu o mână şi cu ailaltă i se ia la fel ❗ Curat murdar coane Dan !
   Corect cum spune Vlădescu, acţiunea actul administrativ în spaţiu şi timp este cea expusă de ele şi faptul că nu se aplică retroactiv, dar să ne aducem aminte câte asemenea hotărâri au fost date tot sub semnătura lui !
   Aţi pierdut din vedere acest amănunt deloc de neglijat . Cum s-o reparaţi ❓ Cam imposibil.
   Asta se întămplă când intrăm într-o spirală a lipsei de încredere între populime şi autorităţi ❗

   • Guvernul ar trebui sa declare in Mangalia starea de necesitate si sa preia prin reprezentant guvernamental conducera orasului pina la alegerile locale si de asemenea sa faca lumina in alesilor nostrii si sa-i puna sa plateasca pe cei vinovati.. Ce se mai astepta? ,Sa-si faca oamenii singuri dreptate ? Nu-i evident ca acesti neispraviti care-i drept noi i-am pus in pozitia de a-si bate joc tot, de noi,nu se gindesc de cit la buzunarele lor? Cum justifica C& T pretul aberant al Gcal,au intodus in costuri si comisioanele pt cei care le-a dat afacerea pe tava cind ei aveau un capital social de 500 R?

 3. La Mangalia,incompetenta si prostia domnesc!Consideram ca in acest caz SE IMPUNE INSTAURAREA STARII DE URGENTA!!!Nu sunt capabili,acesti profitori si prefacuti,sa vada situatia reeala din oras.La primarie au caldura,caci centrala functioneaza dupa „un program stabilit”:NOI PLATIM,IAR EI SE FAC CA MUNCESC PENTRU NOI!!!

 4. DE CIND A VENIT SATANA(TUSAC) LA PRIMARIE NIMIC NU MAI FUNCTIONEAZA.AU INTRAT LEGIUNILE DE DRACI SI IN CONSILIERI.NU SE GINDESC DECIT LA PROPRIILE INTERESE…DE FAPT NICIODATA NU I-AU REPREZENTAT PE CETATENII DIN MANGALIA.DRACI CONSILIERI VA ASTEPTAM LA VOT IN IUNIE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: