11 comentarii

Primaria, despre impunerea pretului de 677 lei/gcal de catre „Callatis Therm”

Comunicat de presa

 Ne vedem nevoiti sa revenim  in atentia presei cu un subiect care se pare ca nu va avea sfarsit prea curand. Este vorba despre societatea furnizoare de energie termica din municipiul Mangalia care de ceva vreme doreste cu orice pret sa tina in congelator toata populatia.

  Astfel va reamintim ca in sedinta de indata din data de 8 februarie 2012, Consiliul Local al municipiului Mangalia a aprobat pretul local de facturare al gigacaloriei catre populatie  in valoare de 282, 26 leifara TVA respectiv 350 lei /Gcal cu TVA.

   In data de 9 februarie 2012 primaria a virat catre SC Callatis Therm SA suma de 200.000 lei, iar in data de 10 februarie 2012 suma de 299.907, 94 lei, conform ordinelor de plata pe care le veti gasi pe site-ul oficial al Primariei Municipiului Mangalia. Cu toate acestea, societatea Callatis Therm nu a platit catre Rompetrol aceste sume in vederea achizitionarii combustibilului pentru ca furnizarea energiei termice in locuintele oamenilor sa nu mai fie o problema.

  Va aducem la cunostinta totodata ca pretul de 677 lei/Gcal se incearca a fi impus populatiei fiind obtinut prin incalcarea flagranta a legii.

 Primaria municipiului Mangalia nu are datorii fata de societatea SC Callatis Therm SA, mai mult decat atat administratia locala se afla intr-un proces de recuperare a sumei de 4.254.162 lei, suma platita necuvenit societatii care se face vinovata de frigul din casele locuitorilor acestui oras, conform Raportului Curtii de Conturi pe anul 2009.

Reclame

11 comments on “Primaria, despre impunerea pretului de 677 lei/gcal de catre „Callatis Therm”

 1. nu ne incalzeste cu nimic razboiul acesta al comunicatelor primarie-Callatis Therm. Noi vrem caldura!!!!! S-au trimis bani de la Guvern pt.ca populatia sa nu mai stea in frig. De ce nu avem caldura? primaria ar trebui sa functioneze la fel ca noi, in frig ca sa vada si ei cum este sa stai in casa la 10 gr.

 2. domnilor , domnilor de la editia de sud – spuneti-ne domnilor cine este calatis therm , de cine este condus el , cum se numeste directorul , unde sta nenorocitul asta ? ce mai vrea acum ? dOMNULE FILIMON SPUNETI DOMNULE NUMELE DIRECTORULUI CA NU SE MAI POATE . AICI NU MAI E VORBA DE POLITICA CI CA NENOROCITU ASTA VREA SA NE OMOARE . nOI STAM ASA SI NE UITAM CUM ASTA NE OMOARA PE BANII NOSTRII ?

 3. Pt. Tudor. Callatis Therm este condusa, la Mangalia, de catre Gabriela Grosu, directoare. Din conducerea mare, fac parte Nikitas si finul lui Tusac, Ciuperca, care au birouri la Bucuresti.

 4. Pai, cine a neplatit necuvenit, in 2009, suma de peste 4 milioane lei, domnule Filimon? Nu cumva Tusac impreuna cu consilierii sai de suflet printre care si dvs?!

 5. Si sa nu-l uitam pe Marius Zaganeanu, administratorul C&C Wealth Management, care a preluat termoficarea de la Romintherm, membru marcant al PNL Constanta.
  Si sa vedem si asta:
  „Primarul demis Mihai Claudiu Tusac a declarat pentru EVZ ca nu are nicio legatura cu Catalin Ciuperca in afara de faptul ca „este intr-adevar finul meu, l-am cununat pentru ca a luat o fata din Mangalia dar si pentru ca de ani de zile, el imi gestioneaza foarte bine banii, este bancher, in rest nu am nicio legatura”.

  Tusac spune ca „finul tine si conturile societatilor lui Nikitas Simion, cel care a preluat actiunile majoritare de la Callatis Therm”. Nu ar avea nicio contributie la cooptarea lui Nikitas in Callatis Therm pentru ca „acesta avea de mult legaturi de afaceri cu Rompetrol”. ” (http://stiri.rol.ro/mangalia-orasul-piratilor-afacerile-politicienilor-care-au-anulat-statul-de-drept-753957.html)
  Deci USL-ul functioneaza bine la Mangalia!

 6. oare nu exista nimeni in tara asta sa ne auda si pe noi,cetatenii din mangalia,cand strigam ca inghetam in case?????ca ne am saturat de ceart si scuzele lor???domnule presedinte,in ce tara este mangalia?face parte din vaporul pe care l conduceti cu atata eficienta si sarg????

  • Este incredibil pina unde poate ajunge lipsa de autoritate a statului roman. Chiar nimeni nu poate rezolva aceasta situatie generata de niste hoti scelerati? Ce parere au reprezentantii guvernului in teritoriu ? Nu-i clar ca sunt sifonati bani publici si cei dati de populatie ? Daca sunt depasiti de situatie sa se ceara afara, daca nu ,sa vina cu politia si sa scoata din oras aceasta banda de hoti sa puna un reprezentant care sa gestioneze situata orasului pina la alegeri. Chiar asteptati ca locuitorii Mangaliei sa-si faca singuri dreptate ? In ce tara traim ?

 7. atat a timp cat la opc sunt doar vreo 53 de reclamatii, petitia fost semnata doar de vreo 80 (inclusiv oameni de prin tara, solidari), in conditiile in care mangalia are vreo 34000 de oameni, de ce s-ar deranja careva sa rezolv ceva. ncii macar un sfert de cei care ingheata in case nu reactioneaz vizibil, ma indoiesc ca base citeste blogurile si site-urile locale. treb sa fim un pic mai vocali si mai vizibili,

 8. Trebuie sa lasam deoparte buna crestere,cuviinta,bun simt si sa ne facem dreptate ca in 1907. Atat timp cat ei nu au aceste elemente care se pot numi oameni consider ca trebuie sa-i tratam ca atare. In fiecare zi ne aburesc ,,,cu minciuni. Ca s-a platit ca nu s-a primit ca nu vrea Ana ca nu vrea Caiafa. Ne-am saturat!!! In fiecare seara se intrerupe curentul in zona 1 decembrie 1918, deci sa stai in frig la asa temperaturi este peste media suportabilitatii mele ca om. NU MAI PUTEM !

 9. Ai dreptate ,dar mamaliga trbue detonata ca sa detoneze asa ca … intre timp va venii primavara. Sunt curios daca pina -n iunie la alegeri vom uita sau poate nu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: