Un comentariu

La final de iarna, primaria trimite adrese

 COMUNICAT

          In dorinta de a va tine informati privind situatia cetatenilor din municipiul Mangalia datorata sincopelor furnizarii energiei termice, revenim cu urmatoarele informatii:

          Vineri, 10.02.2012 autoritea locala condusa de viceprimarul Constantin Filimon a trimis mai multe adrese prin care informa toate autoritatile abilitate ale statului despre gravele disfunctionalitati in prestarea serviciului  public de alimentare cu energie termica in municipiul Mnagalia, deoarece operatorul local SC Callatis Therm SA refuza sa-si respecte atat obligatiile contractuale cat si obligatiile prevazute de legislatia in vigoare. Astfel s-a ajuns ca in plin sezon de iarna la situatia in care populatia sa nu beneficieze de caldura.

          Catre Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice s-a trimis o adresa prin care s-a solicitat retragerea licentei datorita lipsei capabilitatii manageriale si organizatorice, a capabilitatii economico-financiare si a nerespectarii obligatiilor legale si contractuale de catre SC Callatis Therm SA.

          Alte adrese au fost trimise catre institutia prefectului judetului Constanta si Ministrului Administratiei si internelor Gabriel Berca, in care s-a solicitat sprijin in sustinerea unei posibilitati de deblocare de la rezervele de stat a unei cantitati de 3500 tone motorina deoarece operatorul SC Callatis Therm SA nu are capacitatea financiara sa creeze si sa mentina stocurile de combustibil necesare asigurarii continuitatii prestarii serviciului pentru care a fost contractat si nici primaria municipiului Mangalia nu are parghiile legale si nici fondurile necesare sustinerii acestei activitati. De asemeni s-a solicitat sprijin in vederea retragerii licentei acestei societati care tine toti locuitorii municipiul Mangalia in frig.

          Nu in ultimul rand a fost instiintat Primul Ministru al Romaniei Mihai–Razvan Ungureanu de aceasta situatie prin care SC Callatis Therm SA incalca grav prevederile contractuale incheiate cu Asociatiile de proprietari punand in pericol atat viata si sanatatea cetatenilor din municipiul Mangalia, cat si integritatea bunurilor acestora. S-a mentionat faptul ca SC Callatis Therm SA refuza orice colaborare cu autoritatea locala, solicitand doar aprobarea unui pret de productie a gcal exagerat de mare, obtinut ilegal, in conditiile in care atat centralele termice cat si reteaua de distributie au fost modernizate. Astfel viceprimarul municipiului Managalia Constantin Filimon a solicitat primului ministru efectuarea unui control de catre Corpul de control al primului ministru in vederea identificarii tuturor ilegalitatilor savarsite de aceasta societate.

Dep.Mass-media

Reclame

One comment on “La final de iarna, primaria trimite adrese

  1. De ce nu ati mai asteptat o luna sa faceti ceeace trebuia sa faceti acum patru luni ?,Oameni de paie ce sunteti. Cind s-a facut aceasta porcarie de contract cu ce v-a ametit Tusac ? Sunteti toti niste lepre de care oamenii din Mangalia va trebuii sa scape la urmatoarele alegeri locale si parlamentare. Pentru cei ce-si vor depune candidatura la viitoarele locale si parlamentare i-i sfatuesc sa-si puna in program anchetarea si trimiterea in judecata a tuturor acestor criminali care se fac vinovati de imbolnavirea si disperarea unui oras intreg. Mangalioti, sa nu uitati prin cea-ti trecut in aceasta iarna, cind aceste jigodii vor veni sa va ceara sa-i votati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: