1 comentariu

Minca spune ca vom avea caldura din aceasta seara

La primele ore ale diminetii consilierul local Ion  Minca, insotit de viceprimarul Constantin Filimon s-a deplasat la Prefectura Constanta, unde au avut o intrevedere cu Prefectul Claudiu Iorga Palaz. Aici s-a stabilit de comun acord la Filimon sa-si dea demisia de onoare, urmand ca Ion Minca sa preia fraiele Municipiului Mangalia.

„Atat pentru mine, cat si pentru Prefectul Palaz, alegerea liberalului Visa in functia de viceprimar reprezinta o nebuloasa, avand in vedere discutia pe care am avut-o cu acesta si cu Filimon la primele ore ale diminetii“.

Ajuns la primarie, noul viceprimar Minca a semnat ordinele de plata pentru suma de 15 miliarde de lei, bani acordati de Guvern si care sunt folositi pentru achizitionarea de combustibil pentru centralele din Mangalia. Minca a declarat pentru „Editia de Sud” ca, incepand din aceasta seara, mangaliotii vor avea caldura in apartamente.

Anunțuri

One comment on “Minca spune ca vom avea caldura din aceasta seara

  1. A mai spus el si alta data!!! Cand un politician va avea demnitate si-si va respecta cuvantul dat o sa traiesc in Germania sau imi voi vedea ceafa! Parca zicea ca daca nu rezolva de prima data pleaca si nu mai revine!!!! iata ca a revenit! DE CE? Pentru ca mai are mult de ciugulit din Mangalia, aici e banul…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: