7 comentarii

Premiera „Editia de Sud”: Palaz spune ca viceprimar la Mangalia este Ion Minca!

Prefectul Palaz rastoarna, din nou, situatia de la Mangalia. In cursul acestei dimineti, spune Palaz, Constantin Filimon si-ar fi dat demisia si, ulterior, Ion Minca a preluat functia de viceprimar. La randul lui, Minca are stampila primariei, cu ajutorul careia a semnat alocarea unei sume de bani pentru furnizarea agentului termic. Caldura ar urma sa intre in casele mangaliotilor chiar in cursul acestei seri.

Anunțuri

7 comments on “Premiera „Editia de Sud”: Palaz spune ca viceprimar la Mangalia este Ion Minca!

  1. pe Sandel cand il pun astia viceprimar?cred ca e mult mai sanatos la cap decat astia din consiliu!

    • Ceea ce se intimpla la Mangalia, este un exemplu tipic la nenorocirile pe care le provoaca politizarea adimistatiei locale.Problema este cum scapam de acesti politruci care s-au intins ca lepra pe tot ce inseamna adimistratie,cu o singura misiune sa adune cit mai multi bani pentru ei si pentru partide. Cetateni ai Mangaliei daca uitam , in Iunie la alegerile locale,ca acesti nemernici au lasaqt batrini si copii,fara caldura cind afara erau -18 C, NE-AM MERITAT SI NE MERITAM SOARTA !

  2. Ce caldura sa mai dea, ca sa platim ca tampitii cat nu face??? Deja mucegaiul e format, sa ne dea banii de reparatii, nu caldura, ca deja am degerat, nu mai conteaza caldura lor la suprapret HUOOOOO !!!
    @escu, tare frate :))

  3. asta se intampla in toata tara…la noi s-a spart buba…ne meritam soarta daca ne ,,bucuram,, la o galeata si 3 pixuri

  4. Nu mai vreau caldura!! Imi vine factura la curent de n-o s-o pot duce plus cea de la intretinere! Si pentru ce? pentru bataia lor de joc! Mai bine sa ma lase fara caldura ca ce a fost mai rau a trecut. Macar sa mai am bani de reparatii si varuit!

  5. Iar s-a bagat prefectul! Mai e nevoie de o dovada ca se baga mereu in treburile noastre? daca nu se baga de la inceput o duceam mai bine si macar stiam cine conduce Mangalia nu ca acum, parca e gaina cu oua de aur in Primaria Mangalia, toti vor sa ajunga sa stranga ouale!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: