7 comentarii

Premiera „Editia de Sud”: Palaz spune ca viceprimar la Mangalia este Ion Minca!

Prefectul Palaz rastoarna, din nou, situatia de la Mangalia. In cursul acestei dimineti, spune Palaz, Constantin Filimon si-ar fi dat demisia si, ulterior, Ion Minca a preluat functia de viceprimar. La randul lui, Minca are stampila primariei, cu ajutorul careia a semnat alocarea unei sume de bani pentru furnizarea agentului termic. Caldura ar urma sa intre in casele mangaliotilor chiar in cursul acestei seri.

Anunțuri

7 comments on “Premiera „Editia de Sud”: Palaz spune ca viceprimar la Mangalia este Ion Minca!

  1. pe Sandel cand il pun astia viceprimar?cred ca e mult mai sanatos la cap decat astia din consiliu!

    • Ceea ce se intimpla la Mangalia, este un exemplu tipic la nenorocirile pe care le provoaca politizarea adimistatiei locale.Problema este cum scapam de acesti politruci care s-au intins ca lepra pe tot ce inseamna adimistratie,cu o singura misiune sa adune cit mai multi bani pentru ei si pentru partide. Cetateni ai Mangaliei daca uitam , in Iunie la alegerile locale,ca acesti nemernici au lasaqt batrini si copii,fara caldura cind afara erau -18 C, NE-AM MERITAT SI NE MERITAM SOARTA !

  2. Ce caldura sa mai dea, ca sa platim ca tampitii cat nu face??? Deja mucegaiul e format, sa ne dea banii de reparatii, nu caldura, ca deja am degerat, nu mai conteaza caldura lor la suprapret HUOOOOO !!!
    @escu, tare frate :))

  3. asta se intampla in toata tara…la noi s-a spart buba…ne meritam soarta daca ne ,,bucuram,, la o galeata si 3 pixuri

  4. Nu mai vreau caldura!! Imi vine factura la curent de n-o s-o pot duce plus cea de la intretinere! Si pentru ce? pentru bataia lor de joc! Mai bine sa ma lase fara caldura ca ce a fost mai rau a trecut. Macar sa mai am bani de reparatii si varuit!

  5. Iar s-a bagat prefectul! Mai e nevoie de o dovada ca se baga mereu in treburile noastre? daca nu se baga de la inceput o duceam mai bine si macar stiam cine conduce Mangalia nu ca acum, parca e gaina cu oua de aur in Primaria Mangalia, toti vor sa ajunga sa stranga ouale!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: