6 comentarii

Visa, noul viceprimar al Mangaliei. El si-a depus demisia in alb

 „In timp ce ieseam din Primaria Mangalia pe usa din spate, pentru ca nu gasisem loc de parcare in fata institutiei, am observat in parcare, ascunsa dupa masini gruparea celor zece consilieri locali, care pregatesc alegerea unui nou viceprimar cu atributii de primar. Am revenit in primarie, unde m-am intalnit cu consilierul Dan Moldovan, ferchezuit si complet sanatos. Cei zece pregateau alegerea consilierului PNL Lucian Visa in functia de viceprimar, cu conditia ca acesta, inainte de a fi ales, sa-si semneze demisia in alb, care sa intre in vigoare, in situatia in care alesii locali care au executat lucrari la Mangalia nu-si vor primi contravaloara facturilor restante“, ne-a declarat presedintele PC, Vasile Olan.

Intre timp, consilierul Lucian Visa a si fost votat in functia de viceprimar, asta in conditiile in care, la ora actuala, Constantin Filimon este in plina sedinta cu prefectul Palaz.

Reclame

6 comments on “Visa, noul viceprimar al Mangaliei. El si-a depus demisia in alb

  1. hahahhaaaa,nesimtitii la putereeeeeeee!!!!!!!!!!!!

  2. Preţ producţie giga 567 obţinut în urma acestei hotărâri

    La noapte căldură ! Deci se poate..

  3. se putea si se poate doar daca nesimtitii isi primesc ciolanul!eu as zice sa numai ii numim oameni pe alde de astia!sunt niste hiene ordinare!

    • Populimea a vrut căldură şi pentru asta şi-a manifestat furia. Alte chestiuni de ordin infracţional sau de evaziune sunt apanajul instanţelor să le descurce ! … plus votul din iunie. Din aprilie trebuie să găsim soluţii. Ceea ce s-a făcut amu este o picătură într-un ocean ! … nu s-a reparat buba.

  4. Toti „conducatorii” urbei, sunt bolnavi, avizi dupa putere. Visa si-a vazut visul implinit, iar pe jilt. Ce mai cauta in politica urbei acest cetatean? Ce mai cauta in PNL?

  5. Jos cu prefectul Palaz!Toti pedelistii sunt hiene mizerabile!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: