5 comentarii

Lipsa caldurii, pretext pentru viitorii candidati sa promita “marea cu sarea”!

 Apropiatele alegeri, determina aparitia candidatilor la Primaria Mangalia, precum ghioceii de sub zapada. Pina acum, cei mai grabiti sa-si anunte intentia de a candida sunt independentii. Primul dintre acestia care si-a lansat candidatura este dr. Ion Niculescu, care a spus ca este hotarit sa faca ordine in Primaria Mangalia, unde “birocratia si ineficienta sunt la ordinea zilei”. Un alt nume vehiculat, tot in tabara independentilor, este pesedistul Mihai Voicu, despre care s-a spus ca l-ar fi tradat pe presedintele partidului, Mihai Claudiu Tusac. Urmatorul candidat pus pe afisul alegerilor locale este Cristian Radu, nimeni altul decit Seful Garzii Financiare Constanta.

Nu in ultimul rind, ieri, orasul a fost impinzit cu afise si pliante ce-l infatiseaza pe Doru Munteanu, fiul fostului Sef al Politiei Neptun, Stefan Munteanu. Avind in spate fundatia umanitara ce-i poarta numele, Doru Munteanu a organizat, ieri, o intilnire la Casa de Cultura, unde a discutat despre prevedederile OUG 69/2010, privind reabilitarea termica a cladirilor.

In materialul, distribuit in toate cutiile postale din Mangalia, Doru Munteanu a venit cu sloganul “Fundatia Umanitara va aduce caldura de care aveti nevoie!”

Avind in vedere faptul ca, aproape toata iarna, cetatenii Mangaliei, pe care tinarul si-i doreste aproape, au indurat, in locuinte, frigul cumplit, in conditiile codurilor galben si portocaliu de ger si ninsori, este mult prea tardiva “caldura” pe care acesta doreste s-o ofere, cu generozitate taman in preajma alegerilor. Pe de alta parte, reabilitarea termica a blocurilor nu schimba cu nimic problema caldurii, in sensul ca, in prezent, desi multe cladiri dispun de acest confort, frigul din locuinte a ramas la fel de cumplit, camerele neavind, din start, 25 grade Celsius.

Nu in ultimul rind, este total nepotrivit, daca nu sfidator ca persoanele care doresc sa candideze pentru functiile de primar sau consilier local sa se agate de problema caldurii pentru a obtine voturi. Unde au fost toti acesti oameni, cind orasul a inghetat la propriu?

Anunțuri

5 comments on “Lipsa caldurii, pretext pentru viitorii candidati sa promita “marea cu sarea”!

  1. Recent am descoperit un site complex de stiri : stiri-zilnice.ro

  2. Consilierul PSD Voicu nu candideaza nici macar la functia de Consilier Local, daramite la cea de Primar. Apropiatii lui spun ca zilele trecute si-ar fi inaintat demisia din functia de Consilier Local urmare a unei discutii mai aprinse avute cu actualul edil, dar ca Tusac nu ar fi vrut sa o accepte pe motiv ca-i strica imaginea partidului.

  3. in gura draga comentatorule esti tare, dar in realitate…..daca te crezi bun organizator si manager candideaza tu la functia de primar,bineinteles daca ai sustinatori cat si finante !!!
    deci?!?

  4. Chiar suntem curiosi de replica ta …bineintele doar daca o ai !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: