Un comentariu

Tineretul UNPR imparte flori de 8 Martie

Ziua Femeii este o sarbatoare pe care trebuie sa o onoram asa cum se cuvine, adica sa-i dam continut si sa le aratam femeilor din jurul nostru, fie ca ne sunt mame, bunici, sotii sau doar prietene ca le apreciem cu adevarat, pe ele si tot ceea ce reprezinta in viata fiecaruia dintre noi. Pentru a marca aceasta zi speciala pentru femei, pe 8 Martie membrii Organizatiei de Tineret UNPR Constanta vor oferi, intre orele 14-16, flori tuturor doamnelor si domnisoarelor aflate in zona Campusului Ovidius. 

Nici celelalte organizatii UNPR din judet nu raman mai prejos. La Mangalia, membrele Organizatiei de Femei, impreuna cu tinerii din Organizatiile de Tineret si de Elevi vor imparti flori si felicitari in zonele 30 Decembrie, Gara si Primarie, iar in Cumpana, sub sloganul “O floare pentru o floare” membrii organizatiei vor oferi flori tuturor femeilor din comuna.

Cu aceasta ocazie, UNPR Constanta ureaza un calduros „La multi ani!” tuturor femeilor si le doreste sa aiba parte de o primavara frumoasa si plina de bucurii.

 Biroul de Presa UNPR Constanta

1 comments on “Tineretul UNPR imparte flori de 8 Martie

  1. Pai UNPR nu e egal PDL cei care au taiat salariile si au micsorat pensiile oamenilor,sa nu credeti ca vom uita…..

Lasă un comentariu