Lasă un comentariu

Lacul lebedelor… moarte!

150 de miliarde de lei vechi. Atât au plătit Uniunea Europeană şi Primăria Mangalia pentru proiectul „Reabilitare şi Ecologizare lacuri Neptun“. De reabilitat s-au reabilitat ele, lacurile, ba s-au ales şi cu o pasarelă de toată frumuseţea, tocmai bună să ai unde să dai la peşte.
Problema este că, în afara reabilitării, ecologizarea pare să se fi încheiat odată cu inagurarea, în toamnă, a proiectului. În loc să asigure o curăţare permanentă a celor două lacuri, pare-se că primăria s-a cam spălat pe mâini de această treabă. Aşa se face că, imediat după dezastrul ecologic pe care l-a pricinuit îngheţul de acum două luni, căruia i-au căzut victime sute de păsări sălbatice, la ora actuală lacurile sunt pline de resturile păsărilor moarte de frig şi foame. Şi nu doar lacurile, ci şi mini-parcul amenajat în aceeaşi zonă şi care nu pare călcat de picior al angajaţilor responsabili cu salubrizarea.
Aşa cum ne-au obişnuit în ultimii ani, cel mai probabil, către 1 Mai, îşi vor aminti şi edilii de prin primărie că Mangalia nu începe în zona gării şi se sfârşeşte pe podul spre Limanu şi, cu surle şi trâmbiţe, vor începe curăţenia de primăvară şi încasarea taxelor de paragină, taxa verde, de promovare turistică, de…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: