6 comentarii

Plecat la ”vanatoare” de voturi prin spital, primarul Tusac s-a intors cu tolba goala!

Primarul Mihai Claudiu Tusac a efectuat, ieri, la ora 12.30, o vizita de ”lucru” la Spitalul Municipal Mangalia, unde a aparut, asa cum ne-a obisnuit, cu 30 minute intirziere. Edilul a fost insotit de catre Lucian Faliboga si Bogdan Maganu, oamenii sai de incredere si cei care il sfatuiesc pe Mihai Claudiu Tusac numai de bine.

Desi avea calitatea de invitat al unitatii sanitare, primarul a cerut ca la discutii sa participe toti medicii si toti asistentii-sefi, care au fost nevoiti sa piarda jumatate de ora pina la sosirea delegatiei Primariei.

Surse medicale ne-au declarat ca, in repetate rinduri, primarul Tusac a precizat ca motivul pentru care se afla in mijlocul cadrelor medicale il reprezinta dorinta de a afla daca unitatea sanitara sta bine din punct de vedere financiar. ”De mai multe ori, primarul a spus ca daca spitalul are nevoie de bani, Primaria este in masura sa aloce fonduri de la buget. In momentul in care mai multi medici si chiar directorul financiar-contabil al unitatii i-au spus ca, intr-adevar, spitalul nu sta deloc bine la capitolul fonduri, primarul a raspuns ca institutia pe care o conduce nu are cum sa-i ajute, deoarece bugetul local este modest. In acel moment, toti am ramas blocati, deoarece, cu doar citeva minute mai devreme primarul Tusac ne spusese ca ne poate ajuta daca nu ne descurcam cu banii… Din acea clipa, pentru toate cadrele medicale a devenit limpede faptul ca primarul Tusac s-a aflat la spital intr-o vizita electorala si ca a incercat, prin promisiuni pe care nu le poate indeplini, sa cistige voturi. Pe de alta parte, cadrele sanitare nu aveau de ce sa participe la discutii, intrucit nu se ocupa de partea economica a unitatii. Dialogul ar fi trebuit purtat cu managerul si directorul financiar-contabil”, ne-a declarat un cadru medical prezent la intilnire.

Alte surse din interiorul spitalului ne-au precizat faptul ca o intilnire similara a avut loc, tot la spital, si in urma cu patru ani, chiar inainte de alegerile locale, cind, candidatul, de atunci, Mihai Claudiu Tusac le-a spus cadrelor medicale ca daca ii vor da voturile, va transforma spitalul intr-o unitate sanitara de exceptie. ”Din pacate, primarul Tusac nu s-a tinut de cuvint, astfel ca in cei patru ani de mandat nu a mai trecut niciodata prin spital, iar de ajutor financiar, nici nu mai vorbim”, ne-a spus o asistenta-sefa.

Pe durata intilnirii, cei doi consilieri ai primarului Tusac i-au luat apararea sefului lor, de multe ori, pe ton ridicat si ironic, dind dovada de lipsa de respect pentru medici care, dupa cum se stie, au ani de studii in spate.

Anunțuri

6 comments on “Plecat la ”vanatoare” de voturi prin spital, primarul Tusac s-a intors cu tolba goala!

  1. pai tipic….. psd-istilor!! poate vom avea noroc sa scapam de nenorocitul asta si aplaudacii lui!!!

  2. Nu ne mai mira nimic cind vine vorba de gasca pesedista! Oamenii
    s-au pacalit o data, insa a doua oara nu vor mai vota cu atita lejeritate un necunoscut.

  3. Votatil fratilor iar pe IORGUS sa va saturati odata pentru totdeauna.ok

  4. De ce sa ne saturam mai asta, care semnezi cu ” eu”? De bine numai prostii se satura, asa cum au facut in 2008, crezand ca dau lovitura. Si dupa cum ai vazut, au dat de dracu. Sau tie ti-a placut ? Poate tu te impaci cu ala cu coarne, dar cei mai multi, speram sa nu.

  5. Auzi, consilieri, de fapt doi papagali lingusitori, fara pic de personalitate. Dar la asa hal de primar, cica, tot doi vagabonzi pot sa stea alaturi, ca doar nu avem pretentii sa -l sustina profesionistii.

  6. Cu TOLBA ,, PLINA ” se va intoarce conu IORGU . Se vor ocupa de acest lucru ,,consilierii ” de la Editia de Sud . Pentru seful orice ….cu mare placere !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: