Lasă un comentariu

După Sărbătorile Pascale s-au redeschis birourile de consultanţă şi asistenţă socială

Comunicat de presa

După Sărbătorile Pascale, începând de miercuri, s-au redeschis birourile organizate de Cabinetul Parlamentar al deputatului Zanfir Iorguş şi mai multe organizaţii non-guvernamentale, în cadrul programului „Consultanţă şi asistenţă socială pentru categoriile defavorizate“. Scopul proiectului este acela de a stopa „cozile umilinţei“, la care sunt supuşi locuitorii oraşului. Asistenţa asigurată de birourile de consultanţă se face lunar, la domiciliul solicitanţilor.

Cele opt birouri au început să funcţioneze la începutul lunii martie, în toate zonele municipiului şi în staţiunea Neptun. Cetăţenii care vor să depună, în continuare, memorii pentru aceste ajutoare, se pot adresa punctelor din proximitatea domiciliilor. Adresele birourilor de consultanţă şi asistenţă sunt următoarele: strada Petru Maior nr. 19 B, strada Rozelor nr. 17, strada Oituz nr. 80, strada Portului nr. 59, strada Rozelor nr. 16, strada Matei Basarab nr. 37 A, strada George Enescu nr. 9, strada Steaguri nr. 11.

La înaintarea memoriilor sunt necesare buletinele de identitate şi, în cazul minorilor fără cărţi de identitate, certificatele de naştere. Birourile de consultanţă sunt deschise, în zilele lucrătoare, de la 15.00 la 19.00, iar sâmbăta de la 9.00 la 13.00.

Mai trebuie menţionat faptul că, tot la aceste birouri, se fac şi înscrieri pentru locuinţe sociale şi de tip ANL.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: