Un comentariu

Iorgus sustine programul construcţiei de locuinte ANL

Guvernul a aprobat miercuri Programul privind construcţia de locuinţe cu chirie, realizate prin atragerea capitalului privat. Implementarea şi derularea programului va fi realizată de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), prin încheierea de contracte de concesiune de lucrări publice.

Referitor la acest proiect, deputatul Zanfir Iorguş, ne-a declarat: „Timp de 12 ani, la Mangalia, s-au construit 1.438 de locuinţe, multe dintre ele tip ANL. Din păcate, în ultimii patru ani, primăria nu a vrut să continue programul construcţiei de astfel de locuinţe, ci a preferat să îl înlocuiască cu un proiect eşuat din start, realizat cu un grup de interese din Constanţa, apropiat primarului. Rezultatul: minciuni, manipulare, o tombolă fără nicio valoare şi „zero“ locuinţe. De aceea, vom continua imediat construcţia locuinţelor ANL şi sociale, astfel că, în următorii patru ani, 440 de familii din Mangalia se vor muta în locuinţe noi“.

Reamintim faptul că, la birourile de consultanţă şi asistenţă socială, deschise de Cabinetul Parlamentar al deputatului Zanfir Iorguş, se primesc înscrieri pentru locuinţe ANL.

1 comments on “Iorgus sustine programul construcţiei de locuinte ANL

  1. hai lasa-ma !!!! chiar asa ????

Lasă un comentariu